Redo för Web 2.0 Expo i New York

Efter att ha gått på visserligen välorganiserade och inspirerade mässor i Sverige som Webbdagarna, Internetdagarna och Search Marketing Expo är det nu dags att vidga sina vyer och expandera sin horisont en aning. Det är dags för Web 2.0 Expo i New York som går av stapeln 27-30 september på nått fancy hotell.

Jag ser fram emot en massa nyttiga workshops, inspirerande föreläsningar och att träffa roliga människor! På det privata planet ser jag fram emot att se mina två bröder som bor i New York, det är nu fyra år sen jag var där senast!

Jag kommer att blogga på vår nya företagsblogg Integrerad Kommunikation samt twittra regelbundet från mässan, #w2e.

/Sara

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>