Laddad inför SIME 15-16 november

Senaste året har jag varit på Web 2.0 Expo i New York och Social Media World Forum i London och nu är det dags för en av konferensgiganterna här hemma i Stockholm: SIME. Faktiskt första gången jag går på SIME, annars har jag frekventerat Webbdagarna ganska ofta, även om de nuförtiden har så bra livesändingar att man faktiskt kan spara in på avgiften och kolla via Bambuser.

Det som ska bli kul med SIME är vad jag hoppas på den internationella vinkeln. När man jobbar och lever i ”social media”-Sverige är det väldigt mycket samma personer och samma teman som återkommer. Inte för att folk inte är duktiga eller att de teman de pratar om inte är intressanta, men det blir lite som att gå på en och samma Håkan Hellström-konsert om och om igen, det är bra, men ibland vill man ha lite variation!

Särskilt intressant tycker jag att det ska bli att lyssna på följande punkter i agendan:

Tisdag 15 nov

09:30 – Mobile means business med bla Google och Hemnet

11:20 – Showcase of tomorrows superstars

14:00 – Extreme make over of web sites with Creuna

Onsdag 16 nov

09:55 – Return of the media giants

11:20 – Game dynamics

11:40 – Social branding

13:40 – The new social democracy – the arab revolution seen from within

Bloggande från SIME kommer jag göra på blog.halvarsson.se. SIME har också ett antal temabloggare som jag räknar med kommer skriva många sammanfattande inlägg.

Ses där!

/Sara

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>