1. Peppen som behövdes: #Blogg100

Tack Fredrik Wass som drar igång #Blogg100 – andra sommaren. Det är precis den peppen jag behöver för att komma igång med bloggandet efter ett års föräldraledighet. 1 februari börjar jag på KW Digital (systerbolag till min gamla arbetsgivare Hallvarsson & Halvarsson) och måste ställa om mig från lattemamma till konsult igen.

Bloggande är ju något jag sysslat med länge, senast som skribent på Integrerad Kommunikation. Nu är det dock dags för min egen blogg, sarahernandez.se att få lite omvårdnad och kärlek och förhoppningsvis klarar jag av att hänga med i denna bloggutmaning: 100 inlägg på 100 dagar. Sen får vi se vad som händer!

bild

Hasta la proxima!

/Sara

 

En kommentar

  1. Pingback: #blogg100 – bloggosfären lever : Blind Höna

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>