47. Kan man hitta en bostad med hjälp av sociala medier?

Det är som bekant ganska hårt tryck på hyreslägenheter i Stockholm. Vi har väl alla blivit inbjudna till någon kompis eller kompis kompis Facebookevent titulerat: ”Hjälp mig hitta en bostad i Stockholm”. Helst ska det också vara en tvåa, på krypavstånd från Götgatan och max 4500 i hyra. Frågan är om det är någon som har hittat det den sökt på detta sätt. Ibland ser jag också efterfrågningar på Twitter, vore intressant att höra om någon som har lyckats hitta en lägenhet där (och då menar jag inte via en kompis eller kompis kompis utan att någon helt främmande hyrt ut sin lägenhet till nån på Twitter).

Min kollega Sanna blir bostadslös i vår och testar sin blogg som en kanal för att hitta nytt. Hon har visserligen inte kravet på en tvåa på söder med Teppanyakihäll så förhoppningsvis finns det lite fler möjligheter för henne, men om någon har tips så kan man nå henne här.

Och Sanna, om du inte hittar nått kan jag tipsa om att det går alldeles utmärkt att bo i en låda på hjul:

/Sara

ps: jag brukar tipsa om 5 läsvärda #Blogg100-bloggar på lördagar, men eftersom jag länkade till massa bloggar igår hoppar jag över det denna vecka.

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>