89. Veckans 5 bloggtips #blogg100 (v 16)

Jimmy Mannung tipsar om att hans jobb finns ”till låns” då han ska vara föräldraledig. Om jag inte själv hade en riktigt bra jobb skulle jag direkt söka till tjänsten som Kommunikatör Digitala Medier på Amnesty.

Camilla Eriksson på Retorikiska refererar i ett blogginlägg till Genusfotografens inlägg 40 nyanser av maktbalans (som bla handlar om hur man förminskar och osynliggör kvinnor på bild) och kopplar till hur man presenteras visuellt inte bara på bild utan även i sammanhang då man pratar offentligt.

Mona Wallin bloggar om vikten av att sätta mål och mäta kommunikationsinsatser. En påminnelse alla vi som jobbar med kommunikation kan behöva emellanåt.

Joachim Keim har testat Twitters nya musik-app, en tjänst jag ännu inte har testat och tydligen måste man ha app-konto i USA för att göra det.

Fredrik Wass har satt ett datum för #Blogg100-eventet: 13 maj på Historiska i Stockholm. Ser ut att bli en bra tillställning, men typiskt nog när jag har ett annat åtagande jag inte kan komma ifrån.

/Sara

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>