100. Bloggutmaningen som höll hela vägen

Nu är vi här, blogginlägg nummer 100 i Fredrik Wass utmaning #blogg100.

Det här med att starta en bloggutmaning och få så många som hakar på, (och som dessutom inte bara består av människor från den s.k. social-media-bubblan) är en bedrift och det visar på viljan och behovet av att få ingå i större konstellationer, att få skapa något som del av en (visserligen ganska lös, men ändock) gemenskap. För det har peppats och länkats och retweetats. Man har refererat till varandras bloggar och inspirerats av varandra till nya bloggämnen. Det har diskuterats i Facebookgruppen och man har prenumererat på det officiella RSS-flödet.

Resultatet då? Kan tänka mig att många har fått tillbaka skrivarglädjen. Man har hittat nya läsare likväl som nya bloggar att läsa. Kanske en del har hittat nya kunder, arbetsgivare eller kontakter.

Själv har jag använt den här bloggutmaningen för att komma tillbaka efter ett års föräldraledighet och börja använda hjärnan igen. Genom att skriva varje dag har jag varit tvungen att läsa in mig, komma på ämnen och söka inspiration. Genom bloggen har jag kunnat nå ut till fler personer – vänner, kollegor, kunder och branschfolk – som både kan få en bild av vem jag är samt vad jag jobbar med och vilken kunskap jag har.

Vad händer nu? Jag kommer fortsätta skriva här och det kommer även i fortsättningen handla om digital kommunikation. Men ett blogginlägg om dagen kommer det inte att bli, ett i veckan är kanske ett mer realistiskt alternativ. Följ mig gärna på Twitter eller genom att prenumerera på bloggens RSS. Jag utlovar lite högre kvalitet på inläggen framöver när jag inte behöver producera något varje dag.

Nu ska jag gå och njuta av resten av denna fina helgdag tillsammans med mina barn!

majdag

/Sara

2 kommentarer

  1. Pingback: #Blogg100 - 2014 - Nu kör vi! |Sara Hernandez

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>