#Blogg100 – 2014 – Nu kör vi!

sara hernandezFoto: Sanna Stefansson

Gick i valet och kvalet ganska länge om jag skulle gå med i Blogg100 detta år. Jag var med 2013 och lyckades faktiskt genomföra 100 inlägg på 100 dagar. Men sedan dess har jag bara skrivit 12 blogginlägg så det är ganska tydligt att jag behöver den här sparken i baken.

Jag gillar ju ändå att blogga, jag har gjort det regelbundet i olika former sedan 2004 och professionellt sen 2006. Men sen har vi ju den där lilla faktorn tid som ställer till det. Heltidsjobb, förskolebarn, familj, vänner, fritidsintressen, träning – och så ska man lägga på privat bloggande på det. Att skriva insiktsfulla, väl underbyggda kvalitativa blogginlägg tar sin tid.

100 tips på 100 dagar

Men nu kör jag alltså och för att knyta an mer till mitt jobb på KW Digital och min roll som digital kommunikationskonsult så kommer denna Blogg100 alltså att handla om just detta – 100 tips för digital företagskommunikation.

Målgruppen är egentligen alla som jobbar med digital kommunikation, men då mitt företag är specialiserat på företagskommunikation så kommer många inlägg att handla om denna nisch specifikt. Jag kommer att tipsa om hur man ska tänka kring sin företagswebbplats, hur man ska använda sociala medier för att kommunicera med olika målgrupper, verktyg som är nyttiga att känna till, inspiration och best practice.

Så tips 1 från 100 tips för digital företagskommunikation är: Läs den här bloggen, prenumerera på den, följ mig på Twitter, bokmärk eller hur du nu vill göra.

Nu kör vi!

/Sara

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>