Dessa bloggar om digital kommunikation i #Blogg100

2006 började jag jobba på en bloggtjänst och insåg att jag behövde lära mig mycket mer om digital kommunikation, communities, bloggande och beteenden på nätet. Det här var före social media uppstod som vedertaget begrepp, man läste Internetworld i pappersform och det fanns ingen Twitterelit som bestämde vad som skulle trenda.

Min skola på den tiden var att läsa bloggar, jag följde idag nedlagda bloggar som Beta Alfa och Same same but different och några andra som finns kvar än idag; Bisonblog, Media Culpa.

Idag läser jag också ganska många bloggar varje dag och det som är bra med något som Blogg100 är att man kan upptäcka nya relevanta bloggar att följa. Har gått igenom listan över alla bloggare för att se vilka som skriver om digital kommunikation.

blogg100-logotype-300x256

Tips 2 i 100 tips för digital företagskommunikation är: följ de här bloggarna för insikter, trender och expertis inom digital kommunikation, webb och sociala medier:

Intellectabloggen

Lukasz Lindell

Deepedition

Jimi Wikman

Miriam Olsson Jeffrey

Kajsa Hartig

Medier och kommunikation på åländska

Digitaliseringen

Springtime

Anasoux’s blogg

Per Pettersson

Pallin

Brit Stakston

Fröjd

Add friends

Nikke Index

Mikumaria

Salgado

Techmama

The Jennie

Har jag missat någon som tycker de borde vara med på listan så skriv en kommentar. Hela listan över alla Blogg100-deltagare finns här.

Och om någon orkar göra en Twitter-lista, RSS-feed eller liknande med dessa typer av bloggare så är jag mer än tacksam.

/Sara

 

 

 

 

 

 

12 kommentarer

  1. Pingback: Nytt inom den digitala världen |Sara Hernandez

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>