Fler företag satsar på Sustainability på företagswebbplatsen

Igår tipsade jag om vår Web Management Report 2014 som släppts – hur jobbar man med företagswebbplatsen och digital företagskommunikation 2014.

När det gäller vilken sektion av en företagswebbplats som man satsar på så är det ett område där många lägger extra fokus på och det är CSR, corporate social responsibility. Även kallat Hållbarhet, Sustainability eller enbart CR. Kärt barn har många namn.

I grafen här ser man att många anser att CSR är ett viktigt område att satsa på.

CSR content

Min kollega Karolina har en förklaring:

karolina comment

Tips 35 i serien 100 tips för digital företagskommunikation:

Är du intresserad av att lära dig mer om digital CSR så välkommen på vår workshop ”Digitala lösningar på dina förtroendefrågor inom CSR” 10 april i Stockholm. Läs mer om eventet och anmälan här.

/Sara

2 kommentarer

  1. Koyie

    Hartline is my least favorite of the three, by far.As for dropping Lloyd for Rice, I am not the biggest fan of either, honestly. I would lean Lloyd, based on upside, but he is unritdpceable (though he also will definitely be scooped up).

  2. ammunition discounts

    Thank you for your site post. Thomas and I have been saving for a new book on this theme and your article has made us to save our own money. Your opinions really responded all our inquiries. In fact, greater than what we had recognized just before we came upon your fantastic blog. My spouse and i no longer nurture doubts plus a troubled mind because you have attended to our own needs in this article. Thanks

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>