WhatsApp blir vanligare som delningsknapp

Så blir det digitala året 2015 – 7/24 saker att hålla koll på

Det är söndag och jag ska baka och organisera adventsfika för 15 pers. Så idag snor jag helt sonika en spaning från min kollega Joakim Arhammars blogg – att WhatsApp håller på att ta en position i vissa länder som en av delningsknapparna på webbplatser, bloggar och innehåll.

Så här kan det alltså se ut framöver – den gröna WhatsApp ikonen bredvid de vanliga Facebook och Twitter. whatsapp share buttonInga konstigheter med detta – vill man ha ökad spridning så är det vettigt att göra det enkelt för folk att sprida innehåll på det sättet och i de kanalerna man önskar. Med bakgrund av mitt inlägg igår tror jag också vi kommer att få se färre Google+ delningsknappar framöver.

bild7

/Sara

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>