Joakim Arhammar – min kollega, min content marketing inspiratör

joakimarhammar

Foto: Sanna Stefansson

Idag fyller min kollega Joakim Arhammar år! Dagen till ära vill jag berätta att han är en av personerna och bloggarna som inspirerar mig. Jocke bloggar både på egen blogg, joakimarhammar.se, men skriver även många inlägg på vår företagssite Comprend.com. För den som följer honom på LinkedIn så brukar han även publicera artiklar även där.

Jocke bloggar regelbundet och delar med sig av långa insiktsfulla inlägg om digital kommunikation, content marketing och (av någon anledning) emojis. Exempel på inlägg:

7 things in marketing that Forbes claims are dead but clearly aren’t

Frågor och svar om content marketing

Jesus’ Ten Commandments for content marketing

Grattis Jocke!

/Sara

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>