Maximera närvaron i Almedalen

Mina kollegor är några av mina största inspirationskällor. Jag har fördelen att jobba på inte bara på en byrå utan i praktiken på tre stycken: Comprend, Hallvarsson & Halvarsson och Springtime och dra nytta av den samlade kompetensen där.

Den 19/3 har vi bjudit in ett antal kunder för att prata om Almedalen och jag kommer att hålla låda tillsammans med några riktiga Almedalsrävar; Ulrica Schenström och Kaj Sandart från H&H och Karin Bäcklund från Springtime, som har många års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer maximera sin närvaro i Almedalen.

Det finns några platser kvar på frukostseminariet om någon vill komma och låta sig inspireras av dessa erfarna Almedalsexperter. Inbjudan hittas här.

almedalen

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.  

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>