Rocka sockorna!

Jag brukar bli lite skeptisk när något fenomen exploderar på nätet eller media. Kommunikationskonsult som jag är tror jag alltid att någon ligger bakom, någon organisation eller företag iscensätter ett folkligt engagemang för något för att vinna publik, gehör för en fråga eller sälja mer av någon produkt.

Men det här Rocka Sockorna-initiativet som vi har idag verkar faktiskt vara ”äkta”. Visserligen ett amerikanskt fenomen i samband med World Down Syndrom Day, men som här i Sverige har initierats av en 10-åring som vill stötta sitt syskon med Downs Syndrom. Genom att folk har olikfärgade sockor på sig idag ska man visa att det är ok att vara olika.

Och det är det ju! Så vi kör #rockasockan här också!
image

Trevlig helg

/Sara

 

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>