Så jobbar Scania med digital kommuniation – podcasttips

Häromdagen lyssnade jag på ett väldigt inspirerande podcastavsnitt av Cisions Passion for Business-podd: Avsnitt 7: Att lyckas med redaktionellt innehåll

scaniagroup

Det var Staffan Ekenberg, head of Scania Newsdesk som pratade om hur de jobbar med kommunikation, PR och content på Scania. Han delade väldigt frikostigt med sig av detaljer kring hur de är organiserade och hur de planerar och arbetar varje dag. I detta blogginlägg kan man också läsa mer om hur de jobbar på Scania.

Scania är ju ett sånt företag man har följt länge om man jobbar med sociala medier och digital företagskommunikation. De var ett av de första företagen som hade ett sk social media newsroom och de var även tidiga med att engagera sina målgrupper digitalt. Så det var väldigt intressant att höra mer om hur de jobbar.

/Sara

En kommentar

  1. Pingback: Snabba upp webben med Peter Hedenskog & Sitespeed.io

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>