Slideshare för inspiration

Jag håller en hel del presentationer i mitt jobb, ibland känns det som att jag ägnar 70% av min arbetstid åt att göra ppt-presentationer. Många av presentationerna handlar om saker som sociala medier, content marketing, digitala trender osv.

När inspirationen eller kunskapen för den delen tryter brukar jag ofta gå till Slideshare för att hitta presentationer som andra har gjort på det ämnet jag ska angripa. Det är väldigt många som är generösa med att dela med sig på Slideshare och man kan hitta mycket nyttig information där.

Här är tre inspirerande presentationer jag har hittat på Slideshare som jag ska använda mig av när jag sätter samman en egen trendpresentation till nästa vecka:

 130 stats about the 7 social media trends dominating 2015

The evolution of content marketing

25 Disruptive Technology Trends 2015 – 2016

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>