Min proffsiga kollega leder kurs på Berghs om digital kommunikation

När man jobbar med kommunikation på en stor byrå så jobbar man med en mängd olika personer med väldigt olika kompetenser. Jag har kollegor som är alltifrån front end-gurus till hållbarhetsexperter. En del kan allt om börsregler och andra kan designa webbplatser. Alla kompetenser är värdefulla och kompletterande.

Men det är kul när man hittar de där kollegorna som har ungefär samma kompetens som en själv, som förstår en och vet vad man pratar om i 99 fall av 100. Karin Bäcklund på Springtime är en sådan person. Vi har lite olika inriktningar då Karin är grym på digital opinionsbildning medan jag är lite mer inriktad på digital företagskommunikation men på det hela har vi en gedigen bakgrund och bred erfarenhet av att jobba med sociala medier och digital kommunikation.

karin_b

Karin är en av mina kollegor som inspirerar mig och som jag har mycket att lära mig av. Hon är också kursledare på Berghs på kursen digital kommunikation och lär upp och inspirerar nästa generations digitala kommunikatörer. Vårens kurs började idag, men det kanske finns chans nästa termin.

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>