Sveriges främsta expert på digital talent communication

Vem är det undrar ni? Jo min formidabla kollega Tommie Cau! Vi har jobbat ihop i ett cirka ett år och det är få personer som jag har så stor utbyte av som av honom.

Vi hade koll på hur man strukturerar upp företagswebbplatser för att tillfredsställa jobbsökanden innan han började på Comprend – men Tommie har introducerat en massa nya infallsvinklar och teorier och nu pratar vi även om saker som employee advocacy, den digitala talangjakten och vikten av att identifiera och rekrytera change-makers.

IMG_20141111_215818

Förutom att han jobbar på Comprend brukar Tommie också figurera på diverse HR-relaterade konferenser och events som paneldeltagare eller moderator. Följ honom på twitter och signa upp dig nästa gång han talar någonstans! Och följ hans läsvärda blogg där han skriver om digital talent communication och annat intressant!

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>