Dr Spinns PR-skola

Dr Spinn, aka Jerry Silwfer är nog en av de mest frikostiga människorna jag vet i Sverige när det gäller att dela kunskap. Han är en av de personerna jag har följt längst på sociala medier, sen han jobbade på Springtime (nu systerbyrå till mitt företag Comprend) och skrev på bland annat den gamla bloggen Same Same but Different.

Senaste månaden har jag följt ”Dr Spinns” PR-skola – 28 lektioner via e-post om allt från nyhetsbrevsmarknadsföring till landningssidor till 1/9/90-regeln. Nu är jag själv inte helt grön när det gäller digital kommunikation, men jag har lärt mig ett och annat av dessa gratislektioner. Har också rekommenderat denna kurs till flera kollegor.

För mig är det väldigt inspirerande att lära av hur andra branschkollegor arbetar för att dela kunskap. Kul också att han delar med sig av erfarenheterna av att göra den här kursen i ett separat blogginlägg. Väldigt transparant och generöst!

Tack Jerry!

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

 

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>