Tjejer kodar

Jag tycker det är så himla härligt när folk tar tag i sin egen utveckling och peppar varandra att utbildas och lära sig nya saker. Hittade den här siten där två tjejer dragit igång ett initiativ som heter Tjejer koder där de arrangerar en resa till Spanien tillsammans med en programmeringslärare som ska lära ett gäng att koda på en vecka. Allt till självkostnadspris. Om det inte var så att jag lärde mig grundläggande programmering för 10-15 år sen hade jag lätt hakat på!

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>