7 år och 100-tals kollegor att inspireras av

Tur att man har LinkedIn. Det är nämligen där man får reda på när man firar sina årsdagar. Idag har jag alltså jobbat i sju år på Hallvarsson & Halvarsson. Den delen jag jobbar på idag heter Comprend, men är en del av Hallvarsson & Halvarsson Group och jag sitter i samma lokaler sen 6,5 år tillbaka.

hh_7På dessa sju år har jag utvecklats enormt mycket, inte minst tack vare mina många inspirerande kollegor inom Hallvarsson & Halvarsson Group, både nuvarande och före detta. De har lärt mig allt från webbprojektledning till CSR-kommunikation. Jag har kollegor som är experter på Wikipedia och andra som är enormt talangfulla illustratörer. Några är gamla politiker och andra är Sveriges grymmaste webbutvecklare. Jag har bloggat om några enstaka kollegor tidigare, men det är verkligen alla sammantaget som är några av mina absolut största inspirationskällor!

/Sara

Detta inlägg ingår i #blogg100 2015. Min målsättning är att skriva om 100 personer, företag, organisationer, lösningar, appar, prylar eller idéer som inspirerar mig i mitt arbete eller vardag.

 

En kommentar

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>