8 mars – dags för Women in Tech Stockholm

8/1oo digitala initiativ som gör världen bättre: WIT

Idag är det internationella kvinnodagen och dags för Women in techs stora event i Stockholm. Eventet är till för alla kvinnor som jobbar med digitalt, tech, startups och innovation och målet är att inspirera och skapa nätverk. Fler kvinnor ska vilja jobba inom techområdet, starta företag och utvecklas inom sina karriärer.

Eventet är gratis, men för den som inte fick en biljett kan man se livestreamingen här.

wit

Bonnier, King, MTB och Spotify m.fl ligger bakom WIT.

Ambitionen med Blogg100 2016 är att skriva om 100 initiativ som kretsar kring att göra världen bättre med hjälp av digital kommunikation eller digitala medel. Startups, social good initiativ, Facebooksidor för volontärer, kreativa insamlingsmetoder, crowdsourcing, crowdfunding med mera.

 

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>