Allbrightrapporten 2016

13/100 digitala initiativ som gör världen bättre: Allbrightrapporten

Allbright släppte Allbrightrapporten 2016 för ett par dagar sen. AllBright är en stiftelse som arbetar för ett jämställt näringsliv där karriärvägarna är lika oavsett kön. Varje år släpps en rapport där man kollar på könsfördelningen inom styrelser och ledningsgrupper på svenska företag.

allbright jämflosk

Ambitionen med Blogg100 2016 är att skriva om 100 initiativ som kretsar kring att göra världen bättre med hjälp av digital kommunikation eller digitala medel. Startups, social good initiativ, Facebooksidor för volontärer, kreativa insamlingsmetoder, crowdsourcing, crowdfunding med mera.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>