Datum klara till Geek Girl Meetup 2016

10/1oo digitala initiativ som gör världen bättre: Kommunikation som lyfter kvinnliga förebilder

Den 8 mars släpptes Facebookinbjudan till Geek Girl Meetup 2016 i Stockholm. 28-29 maj går det av stapeln på Tekniska museet och det är till för alla techintresserade kvinnor och tjejer.

Geek Girl Meetup är ett av de där fina gräsrotsinitiativen som startats och organiseras av eldsjälar som för flera år sen ville hitta sammanhang där kvinnor inom tech kunde mötas, nätverka och inspirera varandra. Idag finns det en mängd olika liknande initiativ, men GGM är fortfarande igång och lika populärt som förr.

ggm

Ambitionen med Blogg100 2016 är att skriva om 100 initiativ som kretsar kring att göra världen bättre med hjälp av digital kommunikation eller digitala medel. Startups, social good initiativ, Facebooksidor för volontärer, kreativa insamlingsmetoder, crowdsourcing, crowdfunding med mera.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>