Google.org investerar i startups för en bättre värld

19/1oo digitala initiativ som gör världen bättre: Google.org

Alla använder vi google.com – men testa att surfa in på google.org. Detta är Googles samlingsplats för att berätta om de initiativ som de stöttar på olika sätt (genom investeringar, donationer eller volontärverksamhet). Det är allt från jämställdhetsinitiativ till sjukdomsbekämpning till katastrofhjälp.

googleorg

Ambitionen med Blogg100 2016 är att skriva om 100 initiativ som kretsar kring att göra världen bättre med hjälp av digital kommunikation eller digitala medel. Startups, social good initiativ, Facebooksidor för volontärer, kreativa insamlingsmetoder, crowdsourcing, crowdfunding med mera.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>