Ytterligare verktyg för integration: Yrkesdörren

4/1oo digitala initiativ som gör världen bättre: Yrkesdörren

På samma tema jag skrev om igår ang Kompisbyrån är Yrkesdörren också ett verktyg för att underlätta integrationen.

Genom Yrkesdörren matchas man ihop med människor med annan bakgrund, med syftet att skapa yrkesnätverk mellan etablerade och nya svenskar. Det var min kollega Joakim Arhammar som tipsade om denna tjänst på sin Instagram.

Initiativet är skapat av Axfoundation.

yrkesdörren

Ambitionen med Blogg100 2016 är att skriva om 100 initiativ som kretsar kring att göra världen bättre med hjälp av digital kommunikation eller digitala medel. Startups, social good initiativ, Facebooksidor för volontärer, kreativa insamlingsmetoder, crowdsourcing, crowdfunding med mera.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>